New Design Header
banner1
cooler bag
opening soon
1640 × 686 Banner Breastpump for rental
Banner – New Design Gabag 1
Banner – New Design Gabag 3
Banner – New Design Gabag 2

 Follow Us  

       

 SHOP  

Tips & Information

BENGKUNG TULIP MODEN (STRAP)

  Nak cantik lepas bersalin?  Nak langsing macam anak dara?  Nak ikat cinta suami? Senang je..bengkung tulip kan ada… ya , bengkung tulip je..tak susah pun, lekat2 je.. Anak dara pon boleh guna, makin slim Read more…

FOREMILK & HINDMILK PENTING UNTUK BAYI

TAHUKAH MOMMY ?? Foremilk adalah susu yang kurang lemak namun tinggi lactose, karbohidrat, protein dan vitamin. Hindmilk pula tinggi dgn lemak dan kalori. Ia berwarna lebih pekat dengan kuantiti yg sedikit. Penting untuk tumbesaran bayi. Read more…

PENJAGAAN SPAREPART PAM SUSU

PENJAGAAN SPAREPART PAM SUSU Selama 6y+ terjun bidang Pam Susu Jual + servis pam susu Banyak juga mak masih tak faham Kenapa perlu tukar part bergetah ni. Walaupun ia tak rosak. Ada juga pakai sampai Read more…

Kaedah Power Pumping

Hai Mommy??? Harini kita nak kongsikan tentang ??Power Pumping. Power Pumping ialah salah satu teknik mengepam susu tau ☝ ?Power pumping merupakan kaedah yang cukup popular di kalangan ibu-ibu yang exclusive pumping (EP). Secara amnya Read more…

NIPPLE KERING, MELECET DAN TERBELAH

Perjalanan ibu yang Breastfeeding pasti akan mengalami masalah dibawah ini: ➡Nipple Kering? ➡ Melecet ? ➡ Luka Terbelah? Kak nora pun sedang mengalaminya Sekarang?, Ini antara cabaran penyusuan susu ibu. Tapi mommy jgn risau dan Read more…

KERAK KEPALA : CRADLE CAP

Apa menyebabkan kerak kepala? Adalah disangka ianya akibat hormon yang tertinggal dalam badan bayi anda dari kehamilan. Hormon itu merangsangkan sekresi dari kelenjar yang ada pada kulit kepala, membuatkan sel-sel kulit atas kepala bayi anda Read more…

MERAWAT PAYUDARA BENGKAK

Pertama, ingatlah bahawa payudara bengkak adalah tanda yang positif, iaitu anda sedang menghasilkan susu untuk menyusui bayi anda, dan tidak lama lagi, dengan bantuannya, anda akan menghasilkan jumlah yang sesuai.   Walaupun begitu, payudara bengkak Read more…