Nak cantik lepas bersalin? 
Nak langsing macam anak dara? 
Nak ikat cinta suami?

Senang je..bengkung tulip kan ada… ya , bengkung tulip je..tak susah pun, lekat2 je.. Anak dara pon boleh guna, makin slim lepas penggunaan.. Hebat

😱👍🏼😍

 senang ke tandas

 senang dipakai dan dibuka

 selesa

 boleh guna seharian (digalakkan pakai waktu tidur malam)

 bersalin czer @ normal boleh guna

 jimat

tak panas

tak risau terkepit zip..

tak perlu nak pusing ikat kat tiang dah..

tak perlu mintak tolong orang..

tak perlu ikat tali banyak2 lagi..

tak perlu tunduk pon.. Senangnye

=====================
Baca dulu testimoni ni..
=====================
.
“pantang anak ke-4 ni lebih mudah denga bengkung tulip.selesa dan mudah dipakai. Akk pakai bengkung ni dalam baju je sambil bawa baby ke klinik, best sangat tak perasan pun macam tak pakai bengkung kata nurse”.- kak Azwin dari Shah Alam.

“saya sangat cadangkan ibu bersalin czer pakai bengkung ini,saya kali ni czer kali ke-3, takut nak berbengkung sebelum ni. Rupanya pakai bengkung sangat digalakkan walaupun bersalin czer, boleh menyokong kawasan perut lepas bersalin, sakit pun kurang senang nak berjalan”.- kak firah dari KL.

Menyesal tak beli bengkung ni, kononya nak mudah dengan zip, tak pasal2 kena beli lagi bengkung tulip ini.- kak emma dari Keratong.

Berminat untuk ORDER ??

Klik link dibawah

https://bit.ly/2LJfFES

“Hanya yang terbaik untuk bayi tersayang”

SHOPPING ] [ BREAST PUMP ] [ PUMP SPARE PART ] [ ABOUT US ]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *