Mommy tengah sarat mengandung tu dah ready ke nak bersalin ? Bila nak dekat dengan due date ni mesti rasa risau kan. Risau kan keadaan mommy, keadaan baby yang bakal dilahirkan lagi tapi jangan lah sampai stress pula ye. Ada baca petua-petua atau amalan yang boleh diamalkan bila dah dekat nak bersalin?

Kalau belum mari amalkan doa ini ye Mommy. Mommy bolehlah mengamalkan doa ni tiap hari nak nak lagi bila bukaan tu dah hampir 10 cm. Semoga dengan mengamalkan doa ini urusan Mommy dan bayi baru lahir tu dipermudahkan.

Mommy dah ada ke barang untuk si kecil yang bakal lahir tu? Barang Mommy dalam tempoh berpantang dah sediakan? Kalau belum marilah survey barangan Mommy dan Si Kecil tu di Mothers First Choice.

Klik link di bawah untuk membeli barangan maternity

—>> MATERNITY STUFFS

Nak survey bengkung? Masih pening2?  Jemput whasapp kami di —> Klik Sini

Kami bantu mommy memilih bengkung yang sesuai untuk Mommy.

 “Hanya yang terbaik untuk bayi tersayang”

SHOPPING ] [ BREAST PUMP ] [ PUMP SPARE PART ] [ ABOUT US ]