Spectra Q ini secara PERCUMA


????Satu lagi Gadget Mummy yang stylish lagi kompak Kecik-Kecik Comel ??

NAK PAM SPECTRA Q PERCUMA!!!
Mudah je mommy laku kan 3 perkara ini

✔️ like post ini
✔️tag pada 3 rakan
✔️share post ini

Mudahkan!! 3 pemenang di cari.
InshaAllah da rezeki nanti
Semoga berjaya?

Jum baca apa kelebihan pam ini!!

Spectra Q direka khas kecil bersaiz 97 x 80 x 36 dan seberat 160g ??
dengan Penggunaan kuasa 10V serta mudah untuk dibawa kemana-mana ini walaupun kecil
tapi memiliki :
?5-Stage Massage yang boleh dilaraskan.(Injection Reflection Function).
?Tekanan Breast Reverse ini berfungsi menyekat fungsi Auto OFF selama 30 minit.
?Pump ini juga boleh diupgrade menjadi double-pump.✅✅
?Untuk cas pula pump ini sangat friendly-user kerana menggunakan micro USB Charger handphone android, Power bank atau boleh juga dicas dengan menggunakan 5v charger kereta.
?Bagi Mummy yang menginginkan suasana tenang dan damai ketika pump, Spectra Q ini juga amat senyap dan tidak lah bising.
?Sistem perlindungan anti backflow juga terdapat pada pump ini untuk mengelakkan susu masuk ke motor unit (closed system) ini membuatkan pump ini tahan lama.⏳
?Equipment pump ini mempunyai material (BPA Free)??
?Warranty untuk pump ini adalah selama ⭐1 Tahun

so Mummy2 dan bakal Mummy2 Lekas2 Datang ke Kedai kami untuk dapatkan pump ini
dan jika sekiranya puan-puan bertuah boleh dapat satu lagi pump ini secara percuma ??
Kat mana nak dapatkan pam ni?
Dah tentu kat MFC..
Please visit our website :

Home


Untuk lebih pantas , klik link kat bawah:
http://wasap.my/60192413656
======================
SELANGOR
Mothers First Choice
C-11-1, Alam Avenue 2,
Jalan Serai Wangi L 16/L
Section 16,
40200 Shah Alam,
SELANGOR
(Office: 03 5523 2283 / HP: 019 241 3656)
=====================
PAHANG
Mothers First Choice
B-100 Sri Dagangan 2,
Jalan Tun Ismail,
25000 Kuantan,
PAHANG
(Office: 09 513 1950 / HP: 011 1051 1950)
=======================

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Mothers First Choice at Checkout for 5% Member Card! Dismiss