Psstt…, mommy nak tak, dah beranak pun, masih cantik menawan? Badan langsing macam anak dara, tak gelebeh atau mengembang? Semua ni bermula dengan penjagaan rapi ketika berpantang 44 hari tu.

Masih belum terlambat lagi, @tungbayee nak kongsikan tips best untuk mommy. Tak perlu susah-susah cari bengkung tradisi yang perlu di ikat setiap kali dibuka. Gunakan je Bengkung Berzip ni, jimat masa, mudah dan selesa dipakai.

Klik link di bawah untuk membeli bengkung moden

—>> BENGKUNG SELEPAS BERSALIN

Nak survey bengkung? Masih pening2?  Jemput whasapp kami di —> Klik Sini

Kami bantu mommy memilih bengkung yang sesuai untuk Mommy.

 “Hanya yang terbaik untuk bayi tersayang”

SHOPPING ] [ BREAST PUMP ] [ PUMP SPARE PART ] [ ABOUT US ]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *