New Design Header
banner1
cooler bag
opening soon
1640 × 686 Banner Breastpump for rental
Banner – New Design Gabag 1
Banner – New Design Gabag 3
Banner – New Design Gabag 2

 Follow Us  

       

 SHOP  

Tips & Information

Pengurusan Uri Bayi

Adakah anda baru menjadi ibu bapa? Bila jadi ibu bapa baru ni mesti ada banyak benda baru yang perlu dipelajari oleh mommy dan daddy kan.  Sebagai contoh bila anak dah lahir perlu menguruskan uri bayi Read more…

Jom Kenali Komponen pada Car Seat

Anda dah beli ke carseat untuk anak anda? Kalau dah beli tu jangan lupa pastikan pemasangan carseat itu mengikut manual yang telah ditetapkan. Penting juga untuk ibu bapa mengetahui antara komponen-komponen asas car seat dan Read more…

Tips Penjagaan Breastpump

Tips Penjagaan Breastpump Pencucian Sebelum menggunakan brestpump anda buat kali pertama, pastikan anda mencuci, membilas dan sterilkan setiap bahagian yang boleh dicuci. Untuk cara pencucian yang betul anda boleh rujuk manual arahan yang diberikan semasa Read more…

Nursing Bra? Sama Ke Macam Bra Biasa?

Nursing bra atau bra menyusu adalah coli/bra khas yang direka untuk menyediakan sokongan tambahan kepada wanita yang menyusu dan membenarkan penyusuan selesa tanpa perlu membuka keseluruhan bra. Ia biasanya ada lapisan yang boleh dibuka dengan Read more…

“Susu Ibu Penghapus Bakteria”

  Petri Dish Gambar di bawah menunjukkan titisan air susu yang memusnahkan bakteria-bakteria berbahaya di dalam “Petri Dish” menjadi tular di Facebook. Gambar tersebut di muat naikkan oleh seorang pelajar biologi di England yang menunjukkan Read more…

Didik Anak Duduk Dalam Car Seat

Anak merupakan permata yang tak ternilai untuk seseorang yang bergelar ibu bapa. Lihat si manja menangis pun hati ibu bapa ni dah luluh inikan pula apabila melibatkan nyawa si manja pastinya ibu bapa mahukan yang Read more…