New Design Header
banner1
cooler bag
opening soon
1640 × 686 Banner Breastpump for rental
Banner – New Design Gabag 1
Banner – New Design Gabag 3
Banner – New Design Gabag 2

 Follow Us  

       

 SHOP  

Tips & Information

Bengkung Berzip Semudah 1,2,3..

Psstt…, mommy nak tak, dah beranak pun, masih cantik menawan? Badan langsing macam anak dara, tak gelebeh atau mengembang? Semua ni bermula dengan penjagaan rapi ketika berpantang 44 hari tu. Masih belum terlambat lagi, @tungbayee Read more…

“Teman Isteri Checkup”

Moment yang paling indah untuk ibu bapa adalah apabila si isteri disahkan hamil. Bila si isteri disahkan hamil mestilah banyak persiapan yang perlu dibuat oleh si ibu dan si bapa. Persiapan yang perlu dibuat seperti Read more…

Tips Pemakaian Bengkung

Bengkung merupakan alat sokongan supaya ibu selepas bersalin dapat bergerak dengan selesa dan boleh melakukan aktiviti dengan lancar. Bilakah masa yang sesuai untuk pakai bengkung? Sebaik sahaja ibu sudah bersalin dan boleh bergerak dari baringan Read more…

Tips Pemilihan Bengkung

Bengkung merupakan alat sokongan supaya ibu selepas bersalin dapat bergerak dengan selesa dan boleh melakukan aktiviti dengan lancar. Bilakah masa yang sesuai untuk pakai bengkung? Sebaik sahaja ibu sudah bersalin dan boleh bergerak dari baringan Read more…

Risau Car Seat Anak Anda Dicuri ?

RISAU CAR SEAT ANAK ANDA DICURI? AMALKAN LANGKAH-LANGKAH  INI UNTUK MENGELAKKAN KECURIAN CAR SEAT ANAK ANDA. Baru baru ni kita digemparkan dengan kes kecurian car seat yang berlaku di kawasan Johor Bahru. Gambar di atas Read more…

Pengurusan Uri Bayi

Adakah anda baru menjadi ibu bapa? Bila jadi ibu bapa baru ni mesti ada banyak benda baru yang perlu dipelajari oleh mommy dan daddy kan.  Sebagai contoh bila anak dah lahir perlu menguruskan uri bayi Read more…

Jom Kenali Komponen pada Car Seat

Anda dah beli ke carseat untuk anak anda? Kalau dah beli tu jangan lupa pastikan pemasangan carseat itu mengikut manual yang telah ditetapkan. Penting juga untuk ibu bapa mengetahui antara komponen-komponen asas car seat dan Read more…

Tips Penjagaan Breastpump

Tips Penjagaan Breastpump Pencucian Sebelum menggunakan brestpump anda buat kali pertama, pastikan anda mencuci, membilas dan sterilkan setiap bahagian yang boleh dicuci. Untuk cara pencucian yang betul anda boleh rujuk manual arahan yang diberikan semasa Read more…